İzciler Kazak Gölü'nde kamp yaptı

Tekirdağ ve Şarköy'den gelen izciler ile birlikte Kazak Gölü'nde kamp yapan Çerkezköylü İzciler 3 gün boyunca doğa ile iç içe bir gün geçirdiler. Haftasonu Kazak Gölü'nde kamp yapan genç izcilerin güvenliğini İlçe Emniyet Müdürlüğü sağlarken, kampa Kapaklı Beledeyesi tam destek verdi ve İlçe Sağlık Grup Başkanlığı ve ambulans ile birlikte Sinan Özman ise sağlık hizmeti desteği sağladı.

İzciler Kazak Gölü'nde kamp yaptı
01 Haziran 2011 Çarşamba 00:00

ÖNCE FENER ALAYI
Kazak Gölü'nde kamp yapmak için Tekirdağ ve Şarköy'den gelen izciler ile birlikte Cuma akşamı Kapaklı'da toplanan Çerkezköylü İzciler, ailelerinin de katılımı ile önce Kapaklı'da Fener Alayı düzenlediler. Meşaleler yakarak, Kapaklı sokaklarında yürüyen genç izciler daha sonra aileleri ile vedalaşarak  Kazak Gölü'ne 3 günlük kamp için gittiler.
KAMP ATEŞİ YAKILDI
Kazak Gölü'nde kamp ateşini yakan ve çadırlarını kuran izciler, Kamp Müdürü Rıdvan Öztürk'ün belirlediği program dahilinde kamp ateşi başında çeşitli etkinlikler yaptılar.
ÇADIR KURDULAR
Daha sonra kurdukları çadırlarda geceleyen genç izciler Cumartesi ve Pazar gününü Kazak Gölü'nde geçirdiler. Öğrendiklerini uygulama imkanı bulan genç izciler, tabiat ve doğa ile iç içe yaşama imkanı buldular.
ÖĞRENDİKLERİNİ UYGULAMA İMKANI BULDULAR
İzci Kampında birbirleri ile kaynaşan, çeşitli oyunlar oynayan ve etkinlikler yapan genç izciler kampı en iyi şekilde değerlendirirken, İzci Kampı'nı değerlendiren Kamp Müdürü Rıdvan Öztürk, kampın son derece faydalı ve yararlı geçtiğini belirterek, "Çocuklar doğa ve tabiat ile iç içe 3 gün geçirdiler. Şimdiye kadar öğrendiklerini tabiatta uygulama imkanı buldular" dedi.
SIRADA DENİZ KAMPI VAR
Bundan sonraki kampın Tekirdağ'da olacağını belirten Kamp Müdürü Rıdvan Öztürk, "Tekirdağ'da düzenleyeceğimiz Deniz Kampı ile bu yılki çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.
İHTİYAÇLARI KAPAKLI BELEDİYE'Sİ
GÜVENLİĞİ POLİS SAĞLADI
Kazak Gölü'nde düzenlenen İzci Kampı'nın tüm giderlerinin Kapaklı Belediyesi tarafından karşılandığını belirten Öztürk, "Ulaşım, giysi, yiyecek, içecek gibi her türlü ihtiyacımızı Kapaklı Belediyesi karşıladı. Güvenlik ile ilgili tüm ihtiyaçlarımızı ise İlçe Emniyet Müdürlüğü karşıladı. Ayrıca kampa İlçe Sağlık Grup Başkanlığı sağlık görevlisi görevlendirdi. Ambulans ile Sinan Özman kardeşimiz de destek verdi. Kampımızda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.