İzciler Mehmetçikleri unutmadı

Türkiye İzcilik Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyeleri Kartaltepe Piknik Alanı’nda başlayacak ve 2 gece sürecek olan Kulüp Kampı öncesi Çerkezköy Belediye Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk koydular.

İzciler Mehmetçikleri unutmadı
19 Haziran 2016 Pazar 17:43

ÇELENK SUNUMU YAPILDI
31 izci ve 5 izci lideri ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koyup, saygı duruşunda bulunan Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyeleri, daha sonra İstiklal Marşı’nı hep bir ağızdan söylediler. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından minik izciler Doğu ve Güneydoğu’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına hitaben yazdıkları mektupları iletilmek üzere askeri yetkililere teslim ettiler.
MEKTUPLAR ULAŞTIRILACAK
Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyelerinin yazdığı mektupları alan ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ileteceğini belirten yetkililer, minik izcilere teşekkür ederek vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna kahramanca mücadele eden Mehmetçiklere bu mektupların moral olacağını ve ulaştırılacağını kaydetti.
HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİ
Çelenk sunumunun ve mektupların askeri yetkililere teslim edilmesinin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Oymak Başı Ekrem Bacaksız, İzci Gönüllüleri Cansu Çutok, Ozan Yılmaz, Sinem Eryılmaz, Gökalp Evirgen ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyeleri hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Haber: Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.