İzcilerden örnek davranış

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından 01 – 31 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Kitap Toplama Kampanyası kapsamında toplanan yaklaşık 2 bin 500 kitap; Van, Mardin ve Diyarbakır’daki köy okullarına gönderildi.

İzcilerden örnek davranış
19 Şubat 2018 Pazartesi 19:32

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından toplanan kitapların belirlenen okullara gönderilmesi için düzenlenen programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Nedim Yılancı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, izciler ve aileleri katıldı.
ÖRNEK BİR DAVRANIŞA İMZA ATTILAR
İzciliğin yalnızca kamp yapmaktan ibaret olmadığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü izcilerimiz, gerçekleştirdikleri bu anlamlı sosyal sorumluluk projesi ile örnek bir davranışa imza attılar. Kendilerini gönülden kutluyorum” dedi.
2 BİN 500 ADET KİTAP TOPLANDI
Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü tarafından Çerkezköy ve çevre şehirlerden yaklaşık 2 bin 500 adet kitap toplandığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Toplanan bu kitaplar Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki Bayırkonak Köyü 80. Yıl Ortaokulu, Mardin’in Mazıdağı ilçesindeki Kemerli Köyü İlköğretim Okulu ve Van Merkezdeki Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ndeki kütüphanelere yerleştirilecek ve oradaki öğrencilerimiz ile buluşturulacaktır” diye konuştu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.