İzcilerin kampı sona erdi

Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyeleri Kartal Tepe Piknik Alanı’nda gerçekleştirdikleri kampın son gecesinde ateş yakarak izcilik yemini ettiler

İzcilerin kampı sona erdi
20 Haziran 2016 Pazartesi 17:55

ALBAYRAK VE AKAY DA KATILDI
 
İki gün süren kapın son gecesinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay izcilerin kamp alanına gelerek ziyarette bulundu.
 
GÖSTERİLERİNİ SERGİLEDİLER
 
Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor İzcilik Kulübü Üyeleri’nin Kartal Tepe Piknik Alanı’nda iki gece boyunca düzenlemiş olduğu kamp, yakılan ateşle sonlandı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın meşale ile yaktığı ateşin ardından üyeler izcilik yemini etti. Ailelerin de katılımı ile gerçekleştirilen kampın son gecesinde izciler hazırlamış oldukları gösterileri ailelerine sergileyerek marşlar söyledi. İki gün boyunca hem doğayla daha yakından tanışma hem de zorlu yaşam koşullarına alışma fırsatı bulan izciler gecenin sonunda yakılan kamp ateşinin etrafında gerçekleştirilen veda valsi ile kampı sonlandırdı.
 
Haber Uğur Kılıç
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.