İzinsiz afiş asmak yasak

Kapaklı İlçe Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe merkezinde ve ilçenin genelinde görüntü kirliliği oluşturan, izinsiz asılan afiş ve pankartların temizleme çalışmalarını sürdürüyor

İzinsiz afiş asmak yasak
07 Ağustos 2018 Salı 14:24

Şehir merkezinde duvarlara ve otobüs duraklarına gelişigüzel yapıştırılan afişlerin ortaya çirkin görüntüler çıkardığını belirten Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, izinsiz asılan afişleri yerlerinden söküyor.

TAKİPLER SÜRDÜRÜLECEK
5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nda afiş asımıyla ilgili düzenlemelerin bulunduğunu vurgulayan Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkililerinden yapılan açıklamada, konuyla alakalı olarak takiplerinin sürdürüleceği belirtildi. Ekipler, cadde, meydan, sokak, otobüs durakları, elektrik direkleri ve benzeri yerlere izinsiz afiş asmanın yasak olduğu ve denetimlerin ilçe genelinde devam edeceğini ifade etti.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.