Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler ​

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti

Jandarma Komutanlığını ziyaret ettiler ​
31 Ekim 2018 Çarşamba 21:23

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İpek, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla öğrencilerimizle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ederek, öğrencilerimizin bu günün anlam ve önemini daha somut bir şekilde kavramaları adına onları, ülkemizin güvenliğinden sorumlu askeri personelle bir araya getirdik” dedi.

CUMHURİYET BAYRAMLARINI KUTLADILAR
Minik öğrenciler Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı personeliyle sohbet ederken, ziyaretin sonunda jandarma ağabeylerinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını kutlamayı ihmal etmediler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.