Jotun Boya’dan okullara 200 teneke üzerinde boya desteği

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Jotun Boya fabrikası ve Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan okullara 200’ü aşkın teneke boya yardımı yapıldı. Okulların iç cephe, dış cephe ve demirbaş boya ihtiyacını karşılayacak boyalar ihtiyaç dahilinde tüm okullara dağıtılacak.

Jotun Boya’dan okullara 200 teneke üzerinde boya desteği
16 Eylül 2014 Salı 07:47

TEKNİK HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜNDE DAĞITILDI
Çerkezköy’de faaliyet gösteren Jotun Boya fabrikası tarafından okullara boya yardımı yapıldı. Çerkezköy Teknik Hizmetler Müdürlüğünde gerçekleştiren boya alımına Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, Kızılpınar Atatürk İlkokulu Müdürü Bedri Tunç, Kızılpınar 125. Yıl Ortaokulu Müdürü Ömer Aydemir, Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem ve Serdar Ürkmez katıldı.

BOYALAR 16 BİN TL DEĞERİNDE
Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Uğur Erem yapılan yardım hakkında bilgi vererek, “Okullarımız için Jotun Boya fabrikası tarafından 16 bin TL değerinde boya bağışında bulunuldu. 15 teneke Kızılpınar 125. Yıl Ortaokuluna, 15 teneke ise Kızılpınar Atatürk İlkokuluna verilecek. Boyaları iç cephe, dış cephe ve demirbaş boyaları olarak ayırıp ihtiyaçları dahilinde diğer okullarada dağıtılacak” dedi.

FABRİKA YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Jotun Boya fabrikası yetkililerine teşekkür ederek, “Fabrika yetkilileri Sosyal sorumluluk çerçevesinde bizlere yardımcı oldular. Bizleri kırmayarak okullarımızın boya ihtiyacını karşılayan firma sahibi ve yetkililerine sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.