Kablo hırsızlarına Asayiş tokadı

Geçtiğimiz hafta ÇOSB Endüstri Meslek Lisesi inşaatından yaklaşık 55 bin TL’lik elektrik kablosu çalan Hakan K. ile Mehmet K., Kapaklı Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kıskıvrak yakalandılar. İki zanlı Emniyette ki ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildi

Kablo hırsızlarına Asayiş tokadı
01 Nisan 2015 Çarşamba 19:36

 KABLOLARIN MALİYETİ 55 BİN TL CİVARINDA

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde yapımı devam eden Endüstri Meslek Lisesi inşaatından geçtiğimiz hafta Perşembe günü yaklaşık maliyeti 55 bin TL olan elektrik kablosu çalındı. Yaşanan hırsızlık olayının ardından soruşturmayı derinleştiren Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri kabloların Kapaklı çıkışında bulunan bir hurdacıya satıldığını tespit etti.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Asayiş Büro Amirliği ekipleri Hurdacı Yusuf K. ile Vedat A.’yı gözaltına alırken, kabloları çalan Hakan K. ve Mehmet K.’yi de yapılan titiz çalışmalar sonucunda Pazartesi akşamı saat 19.00 sıralarında yakalamayı başardı. Gözaltına alınan iki zanlı alınan ifadelerinin ardından Adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.