Kaçak yapılar yıkılıyor

Veliköy Mahallesi Çiftlik Evleri Bölgesi’nde Hazine ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na ait araziler üzerinde yapılan kaçak yapılar Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü nezaretinde yıkılıyor.

Kaçak yapılar yıkılıyor
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Haziran 2020 Pazartesi 13:33


Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın önceki gün incelemelerde bulunduğu Veliköy Mahallemiz Çiftlik Evleri Bölgesi’nde Hazine ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na ait araziler üzerinde yapılan kaçak yapılar yıkılıyor.
  GÖZ YUMULMAYACAK
  Çerkezköy yapılar Çerkezköy İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve Zabıta Müdürlüğümüz nezaretinde yapılan yıkımlar sonucunda Hazine ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na ait araziler üzerindeki kaçak yapılar yıkılırken, Başkan Akay, “Başta Belediyemiz, Hazine arazisi, Toplu Konut İdaresi vs. gibi kamuya ait araziler üzerinde yapılan kaçak yapılara, işgallere göz yumulmayacak. Tespit edilen kaçak yapılar Belediye Ekiplerimiz tarafından yıkılacak” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin - 4 yıl önce
başkan bağlık küme evleri???????????????????????