Kadın kollarını ziyaret ettiler

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Spor Kulübü yöneticileri Anneler Günü dolayısıyla, Çerkezköy’de bulunan siyasi partilerinin Kadın Kolları Başkanlıklarını ziyaret ederek özel günlerini kutladı

Kadın kollarını ziyaret ettiler
15 Mayıs 2017 Pazartesi 13:57

ANNALER GÜNÜNÜ KUTLADILAR
Ziyaretler çerçevesinde MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Hümeyra Aksan ve Yönetimi, CHP Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca ve Yönetimi, AKP Kadın Kolları Başkanı Sevginaz Aydoğan ve Yönetiminin kendilerini samimiyet ve içtenlikle karşıladıklarını ifade eden kulüp yöneticileri, parti yetkililerine; gençleri sokaktan kurtarmak adına spora yönlendirmelerini, bu bağlamda annelerin teşviklerinin önemli olduğunu, dolayısıyla bununla ilgili olarak da annelerle bu ziyaretler dolayısıyla diyaloglar kurmak istediklerini ve bu konuda birbirleriyle yardımlaşmaları gerektiğini beyan ettiklerini söyledi.
SPOR KULÜBÜ TARAFINDAN İLK KEZ HATIRLANMIŞLAR
Çerkezköy’ün sportif anlamda eksikliklerini ve sporun toplumsal barış ve birliktelik açısından gerekliliği hakkında konuşmaların da geçtiği ziyaretlerde parti ilçe başkanları ve yönetimleri de ilk kez bir spor kulübü tarafından hatırlandıkları için duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.
KULÜP BAŞKANI VE YÖNETİCİLER KATILDI
Gerçekleşen ziyaretlere Çerkezköy Samsunlular YDS Kulübü Başkanı Musa Kavlak, Başkan Yardımcısı Hayri Varol, Muhasibi Abdullah Coşkun ile Yönetim Kurulu Üyeleri Bahri Veziroğlu ve Ferhat Özkan katıldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.