Kadın muhtar adayının projeleri göz kamaştırdı

​​​​​​​Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nin muhtar adayı Nuray Varol, projelerini tanıttı. Varol, mahallesi için gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerin tanıtımında yaptığı konuşmasında; “Biz kazanırsak, hiç kimse kaybetmeyecek” dedi.

Kadın muhtar adayının projeleri göz kamaştırdı
19 Mart 2019 Salı 17:26

AZALARI YALNIZ BIRAKMADI
Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde muhtar adayı olan ve çalışmalarına başlayan Nuray Varol, seçimlere kısa bir süre kala projelerini tanıttı. Kadın, genç, yaşlı, çocuk ve sokak hayvanları için ayrı ayrı 9 adet proje hazırlayan Varol, seçildiği gün çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.
PROJELERİNİ AÇIKLADI
Azalarıyla birlikte basın toplantısı düzenleyen Nuray Varol,  mahallesinde gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerini kamuoyuna tanıttı.  Varol, “Gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Sokak basketbolu, masa tenisi, langırt, bilardo ve satranç turnuvaları düzenleyeceğiz. Milli bayramlarda mahallemizi temsilen gençlerden oluşan bir ekip oluşturacağız. Aranılan kan mahallemizde bulunacak. İhtiyaç duyulan kan, önceden hazırlanan listemizde hazır bulunarak, ihtiyaç sahipleri ile buluşacak. Atıklar çöp, sokaklar çöplük değildir. Temiz çevre anlayışıyla yola çıktık. Bu anlayışla hizmetlerimize devam edeceğiz. Oluşturacağımız geri dönüşüm kutuları ile atıklarımız ayrıştırılacak ve mahallemizde bununla ilgili bilinçlendirme çalışmaları başlatacağız. Mahallemiz kitap okuyacak. Mahalle aralarına koyacağımız kitap sepeti aracılığıyla, vatandaşlarımıza edebiyatı sevdirecek, komşular arası paylaşımı, alışverişi, birlikteliği sağlayacağız. Mahallemize indirim kartı tedarik edeceğiz. Vatandaşlarımız yapacağı alışverişlerden indirimli yararlanacak. Aile bireylerini eğitimli hale getireceğiz. Mahallemizin şefkat eli olacağız. Nerede bir yalnız, kimsesiz, bakıma muhtaç biri varsa biz yanında olacağız. Gazi Mustafa Kemal Paşa ismiyle yaşayacak. 10 Kasımlarda Atamız daha etkin ve farklı anılacak. Hayvanlar insanlara Allah’ın bir emanetidirler. Mahallemizde hayvan sevgisi bilincini yayacak, onları can dostlarımız olarak sevdireceğiz” diyerek projelerini açıkladı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.