Kadinlar 'El Ele' verip yardim edecekler

Kizilpinar Rüzgar Hali Isletmecisi Hacer Öztürk'ün girisimleri ile kurulan Kadinlar El Ele Dayanisma ve Sosyal Yardimlasma Dernegi'nin açilisi geçtigimiz gün düzenlenen tören ile gerçeklesti.

Kadinlar 'El Ele' verip yardim edecekler
28 Ağustos 2007 Salı 13:42

Kizilpinar Rüzgar Hali Saha yanindaki Dernek Binasi'ndaki açilisa Kizilpinar Belediye Baskani Faruk Korkmaz, Kizilpinar Belediye Baskan Yardimcisi Seyithan Caferoglu, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayida davetli katildi.

ERKEKLER DÜSMANIMIZ DEGIL, DESTEKÇIMIZ

Düzenlenen açilis töreninde bir konusma yapan Kadinlar El Ele Dernegi Baskani Hacer Öztürk, kurduklari dernegin kesinlikle bir yardim ve dayanisma dernegi oldugunu belirterek "Dernegimizin adinin yanlis anlasilmamasini istiyoruz. Çünkü bizim Dernegimiz kesinlikle erkeklere karsi bir kadin üstünlügü kurma dernegi degil. Kimsesiz, yardima muhtaç, yasli ve çocuklara yardim dernegidir. Yani erkekler bizim düsmanimiz degil tam aksine en büyük destekçimizdir. Yapacagimiz yardim çalismalarinda erkekler ile is birligi içerisinde olup onlardan destek bekleyecegiz.

Daha önce Dernegimizin açilacagini duyan bazi kesimler bunu yanlis algilamislar ve bizi erkek düsmani olarak yorumlamislar. Öyle bir sey kesinlikle yok. Biz tüm erkeklerin yardimini istiyoruz ve hep birlikte güzel çalismalar yapmak istiyoruz. Bu dernegi kurmamizdaki amaçta erkekler çalistiklari için yardim islerini evlerinde oturan biz kadinlarin organize etmesi.

GÜZEL PROJELERIMIZ VAR

Gelecek için yardima muhtaç kimselere yardim etme adina son derece ciddi ve güzel projelerimiz var. Bu projelerin arasinda yasli ve ögrencilere elimizden geldigince yardimlar yapabilmek var. Yapacagimiz bu yardimlarda herkesin de destegine ihtiyacimiz var. Tüm hayirseverlerin yardimlarini ve desteklerini bekliyoruz. Bölgemizde yasayan ve yardima muhtaç herkese yardim etmek istiyoruz. Bize destek olmak isteyenler Dernegimizle irtibata geçsinler ve hep birlikte güzel islere imza atalim" dedi.

BASKAN KORKMAZ TEBRIK ETTI

Açilis töreninde bir konusma da Kizilpinar Belediye Baskani Faruk Korkmaz yapti. Kadinlarin bu sekilde güzel ve yararli bir girisime girdikleri için gurur duyduklarini ve sonuna kadar arkalarinda olduklarini belirten Kizilpinar Belediye Baskani Faruk Korkmaz, "Öncelikle bayanlarimizi yapmis olduklari bu güzel girisim ve projeden dolayi kutluyor ve tebrik ediyorum. Ayrica bu girisimin bizim beldemizden olmasi yöneticiler olarak bizleri çok sevindirdi ve gurur duymamizi sagladi.

Kizilpinar'in adinin bir adim daha öne çikmasindan dolayi mutlu olduk. Kendilerine çalismalarinda basarilar diliyorum ve Allah yardimcilari olsun diyorum. Kendileri gerçekten yerinde ve gerekli bir is yaparak bu dernegi kurdular.

Hacer Hanimin da dedigi gibi bu Dernek kesinlikle bir erkek düsmani Dernek degildir. Zaten Dernegin kurulma asamasinda kendileri gelerek bizimle irtibata geçtiler ve hep birlikte ne yapabiliriz diye fikir alis verisinde bulundular. Biz de o zaman söz vermistik, simdi herkesin huzurunda bir kez daha söylüyorum; Kizilpinar Belediyesi olarak bayanlarimizin Dernek adina yapacaklari her yardimda elimizden geldigince maddi manevi destek olacagimiza söz veriyorum. Kendilerine çalismalarinda basarilar diliyorum, hayirli ugurlu olsun" dedi.

AÇILISI VEKIL VE BASKAN ESLERI YAPTI

Kizilpinar Belediye Baskani Faruk Korkmaz'in konusmasinin ardindan ise kurdela kesimine geçildi. Dernegin açilis kurdelasini ise Baskan Korkmaz bayanlara jest yaparak, "Bu dernegi büyütecek ve çalismalarini yürütecek olan siz bayanlarsiniz. Bu yüzden açilis kurdelasini kesmek size yakisir" dedi.

Kurdela kesimini ise MHP Tekirdag Milletvekili Kemalettin Nalci'nin esi Ferah Nalci ve Çerkezköy Belediye Baskani Ali Ertem'in esi nuran Ertem gerçeklestirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.