Kadınlar elele verecek

İhtiyaç sahibi kadınlara, bu kadınların çocuklarına ve eşlerine yardım eli uzatacak yeni bir Dernek kuruldu. Çerkezköy Kadınlar Elele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çerkezköy, belde ve köylerindeki ihtiyaç sahibi kadınlara yardım eli uzatmak amacıyla kurulan Derneğin Kurucu Başkanı Rüzgar Halı Saha sahibi Hacer Öztürk.

Kadınlar elele verecek
13 Ağustos 2007 Pazartesi 08:31

Kurucu Başkanlığı'nı Hacer Öztürk'ün yaptığı Dernek'te Başkan Yardımcısı Ayşe Hülya Özen, Muhasip Demet Eroğlu, Sekreterlik göreviğni ise Serpil Meriç yapacak.

Bütün kadınların sosyal etkinliklere katılması gerektiğini belirten Çerkezköy Kadınlar Elele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Hacer Öztürk, "İhtiyaç sahibi kadınlara yardım amacıyla kurduğumuz Derneğimizin öncelikle hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını istiyorum. Derneğimizi kurmamızdaki amacımız, Çerkezköy, belde ve köylerinde ihtiyaç sahibi bayanlar ve onların ihtiyaç sahibi çocukları ve eşlerine yardım eli uzatmak. İhtiyaç sahibi kişilere eğitimden, kırtasiyeye, spordan sağlığa kadar her konuda yardım eli uzatmayı düşünüyoruz.

SÜNNETLER DE DÜŞÜNÜLÜYOR

Yardıma muhtaç bayanlara ulaşabilmek, onların sıkıntılarını, dertlerini paylaşmak, onlara yardım eli uztabilmek amacı ile kurduğumuz Çerkezköy Kadınlar Elele Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin binası şimdilik Rüzgar Halı Saha yanındaki bina, ilerleyen günlerde daha güzel bir yere geçeceğiz. Dernek olarak yardımlarımızın yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarını sünnet ettirmeyi de düşünüyoruz.

DESTEK BEKLİYORUZ

Bu gerçekten güzel bir başlangıç devamının gelmesi için üye bekliyoruz. Üye kayıtlarımız bugünden itibaren başladı. Çerkezköylü vatandaşlarımızı Derneğimize bekliyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.