Kadınlar gününü 7 Mart’ta kutlayacaklar

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar gününü, 7 Mart tarihinde düzenleyecekleri bir çok etkinlikle kutlayacaklar. Panel ve Kent Konseyinde düzenlenecek programlarla kutlanacak olan Kadınlar Günü akşam saatlerinde sona erecek

Kadınlar gününü 7 Mart’ta kutlayacaklar
04 Mart 2015 Çarşamba 18:49

 GELİR HAYIR KURUMLARINA BAĞIŞLANACAK

Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Dünya Kadınlar Gününü kutlayacak. 7 Mart günü kutlanacak olan Dünya Kadınlar Günü programları öğlen saat 12:00’da başlayacak. Çerkezköy Kent Konseyinde düzenlenecek olan programda tüm bayanlara çeşitli ikramlarda bulunulacak. Aynı zamanda Kadın Meclisinin el emeği göz nuru çalışmalarından elde edilen gelirde Çerkezköy’de ki hayır kurumlarına bağışlanacak.

MÜGE KURBAN’DAN PANEL

Gün boyu devam edecek ikramın yanı sıra Kent Konseyi hizmet binasında Psikolojik Danışman Müge Kurban panel düzenleyecek. Kadınların İç Dünyası isimli konunun ele alınacağı panel’e tüm Çerkezköy’lü bayanların katılması bekleniyor.

TÜM BAYANLARI PROGRAMA DAVET ETTİ

Günün anlam ve önemini sembolize etmek için program sonunda tüm bayanlara şemsiye dağıtılacak. Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bir çatı altında bir araya gelmekten dolayı şemsiye dağıtmayı düşündük. Ayrıca Çerkezköy’de söz sahibi iş veren ve iş kadını olan bayanlarımıza program sonunda plaket takdim edeceğiz. Program Kent Konseyi girişinde kadınlar sokağı ismi verdiğimiz yerde gerçekleşecek ve stantlarımız olacak. Çerkezköy’de ki tüm bayanları 7 Mart günü düzenlenecek programlarımıza davet ediyoruz” dedi.

 Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.