KAGADER kermesine ilgi yoğun

Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği (KAGEDER) kermesi Öztrak Caddesi No:19’da Yaşar Giyim karşısında düzenlenen törenle açıldı. Dernek Başkanı Zeynep Bozkurt, kermeste satışa sunulan el emeği göz nuru ve hediyelik eşyalardan elde edilecek gelirin ihtiyaç sahiplerine bağışlanacağını söyledi.

KAGADER kermesine ilgi yoğun
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
08 Ağustos 2019 Perşembe 13:41

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SATIŞA ÇIKTI
Çerkezköy Kadın Geliştirme Derneği Başkanı Zeynep Bozkurt açılışta bir konuşma gerçekleştirerek kermeste satılan ürünlerin gelirinin ihtiyaç sahiplerine bağışlanacağını kaydetti. Kermese katkıda bulunanlara teşekkür eden Bozkurt, “Öncelikle bugün derneğimizin düzenlediği kermesimizin açılışına gelerek bizlere destek veren herkese şansım ve dernek yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Kermesimizde satışa sunulan tüm ürünlerin geliri tamamen ihtiyaç sahiplerine bağışlanacak. Kermeste, kadınlarımızın yaptığı çeşitli ev yemekleri, tatlılar, börekler olmak üzere bal, reçel, salça, dikiş-nakış-takı ürünleri, bayan ve çocuk ayakkabıları, oyuncaklar ve çeşitli el emeği göz nuru ürünler satışa sunuldu” dedi.
KERMES BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Kermesin bir hafta açık kalacağını ifade eden Bozkurt, “Kermesimize dış ülkelerde çalışan iş adamlarımızda destek verdiler. Onlara da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 7 gün açık kalacak olan kermesimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Zeynep Bozkurt yaptığı konuşmasının ardından hayırlı olması dileğiyle kurdeleyi kesti. KAGEDER kermesinin açılışında Çerkezköy Kent Konseyi çalışma grubu başkanları, AK Parti Çerkezköy İlçe yönetimi, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kermeste satışa sunulan kadınların yaptığı üzerinde bulunan Atatürk’ün Kocatepe fotoğrafı ve imzasını taşıyan alışveriş torbaları büyük ilgi gördü.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.