Kahve Diyarı’ndan 1911 oyuncularına moral kahvaltısı

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı, Ergene Belediyespor müsabakası öncesinde Kahve Diyarı işletmecisi Fatih Koyuncu tarafından verilen kahvaltı jesti ile moral buldu. Futbolcu ve teknik heyeti ağırlayan Fatih Koyuncu yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor takımını maç öncesi ağırlayarak moral vermek istedik. İnşallah başarılı bir sezon geçirirler ve hak eden takım şampiyonluğa ulaşır. Kendilerine tüm maçlarında başarılar diliyorum” dedi.

 Kahve Diyarı’ndan 1911 oyuncularına moral kahvaltısı
29 Ekim 2014 Çarşamba 07:43

KAHVE DİYARI’NDAN MORAL KAHVALTISI
Kahve Diyarı İşletmecisi Fatih Koyuncu, Süper Amatör lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımını Ergene Belediyespor karşılaşması öncesinde kahvaltıda ağırladı. Maç öncesi saat 10.00’da düzenlenen kahvaltı programına 1911 Çerkezköyspor takımı oyuncularının yanı sıra Genel kaptan Melih Gedikoğlu, Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu ile teknik kadro katıldı.

BİZLERDEN DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Sıcak bir aile ortamında yapılan kahvaltının ardından 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu, kendilerini kahvaltı da ağırlayan Kahve Diyarı İşletmecisi Fatih Koyuncu’ya teşekkür ederek, “ilk hafta karşılaşmasında kendi evimizde Ergene Belediyespor ile karşılaşacağız ve bu maç öncesi bizleri misafir ederek büyük bir jest yapan Fatih Koyuncu’ya takımımız ve yönetimim adına teşekkür ediyorum. Lig yeni başlıyor ve Çerkezköy halkıyla birlikte esnafımızın bizlere sahip çıkarak desteklemeleri bizleri mutlu ediyor. Bizde takım olarak bu desteği ve güveni boşa çıkarmamak adına elimizden gelen çabayı göstererek ligi şampiyon tamamlamak istiyoruz. Bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

KENDİLERİNE MORAL OLSUN DİYE KAHVALTIDA AĞIRLADIK
Sebahattin Çolakoğlu konuşmasını tamamlamasının ardından Fatih Koyuncu üzerinde ismi yazılı olan 1911 Çerkezköyspor forması hediye etti. Kahve Diyarı İşletmecisi Fatih Koyuncu ise, “Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımına moral olması düşüncesiyle ilk hafta karşılaşması öncesinde kahvaltıda ağırlamak istedik. Kendilerine Ergene Belediyespor karşısında başarılar diliyor ve bundan sonra ki maçlarında da Çerkezköy’ü en iyi şekilde temsil etmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER
Kahvaltı programının ardından 1911 Çerkezköyspor oyuncuları, teknik kadro ve Kahve Diyarı işletmecisi Fatih Koyuncu, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.