Kahve Diyarı’ndan seçim öncesi kahvaltı jesti

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Kahve Diyarı işletmesinin sahibi Fatih Koyuncu genel seçimler öncesi siyasi partilere motivasyon niteliğinde kahvaltı programı düzenliyor. Düzenlenen kahvaltı programı kapsamında ilk olarak Cumhuriyet Halk Partisini konuk eden Koyuncu, her hafta bir diğer siyasi parti ve sivil toplum kuruluşunu ağırlayacağını ifade etti

Kahve Diyarı’ndan seçim öncesi kahvaltı jesti
03 Mart 2015 Salı 18:19

 İLK OLARAK CHP DAVET EDİLDİ

Siyasi partilere Genel seçim öncesi Kahve Diyarı işletmecisi Fatih Koyuncu tarafından motivasyon kahvaltısı düzenleniyor. Düzenlenen kahvaltı programına CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP Tekirdağ Milletvekili aday adayları Metin Dönmez, Dr.İsmail Doğaroğlu, Ayhan Duran ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

HER PARTİYE EŞİT MESAFEDEYİZ

Kahvaltının ardından açıklamada CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Kahve Diyarı İşletmecisi Fatih Koyuncu’ya bu nazik davetinden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti. Kahve Diyarı işletmesinin sahibi Fatih Koyuncu ise, “Genel Seçim öncesi tüm siyasi partilere motivasyon amaçlı böyle bir program yapmak istedik. Her partiye mesafemiz aynıdır. İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisini kahvaltıya davet ettik. Önümüzdeki haftalarda da diğer partilerimize davette bulunacağız” dedi. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.