Kaldırım çalışmaları hız kazandı

Kapaklı’da yaşayan vatandaşların ulaşımını daha güvenli hale getirmek için sürdürülen yaya kaldırımı yapım çalışmaları hız kazandı. Kapaklı Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda kaldırım yapım ve onarımları devam ediyor

Kaldırım çalışmaları hız kazandı
17 Temmuz 2018 Salı 13:05

Kapaklı’da kaldırım yapım ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

KALDIRIMLARIMIZI YENİLİYORUZ
İlçede yaşayan vatandaşların güvenliği ve ulaşımın sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi amacıyla ilçe genelinde çalışmalara devam edileceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kaldırımlar bir şehrin görsel anlamdaki en büyük zenginliklerindendir. Kapaklımıza en iyi hizmeti götürmek için kaldırımlarımızı yeniliyoruz. Kaldırım çalışmalarımızda kaldırımlar, görme engelli vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştıracak yön çizgili, karo taşı ile yapılıyor.

KALDIRIM ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK
Gün geçtikçe gelişen ve büyüyen Kapaklımız için programlar dahilinde kaldırım çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Ayrıca yenilenen kaldırımlarla kent estetiğine yeni bir çehre kazandırıyoruz. İlçemizin tüm mahalle, cadde ve sokakları daha da güzelleşiyor.” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARIMIZDAN ANLAYIŞ BEKLİYORUZ
İlçe sakinlerinden bir de ricada bulunan Başkan Mandalı, “Yaya kaldırımlarımızı araçlarla ihlal ederek yayalarımıza engel olmayalım. Bu konuda da vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.