Kaldırım işgali yapan esnaflar denetleniyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde kaldırım işgalleri yapan işletmelere karşı denetimlerini sürdürüyor

Kaldırım işgali yapan esnaflar denetleniyor
07 Ağustos 2017 Pazartesi 14:30

DENETİMLER GENİŞLEYEREK DEVAM EDECEK
Pınar bulvarı başta olmak üzere diğer caddelerde kaldırımları işgal eden işletmelere uyarılarda bulunan Kapaklı Belediyesi Zabıta ekipleri, işletmelerle birebir görüşüp, kaldırım işgaline son verilmesi yönünde uyarılarda bulundu. Denetleme yapılan yerlerde ise kaldırım işgalleri sonlandırıldı. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı denetimlerin genişleyerek devam edeceğini ve kanuna uymayan işletmelere kabahatler kanunu kapsamında cezai işlem uygulanacağı belirtti.
KALDIRIM İŞGALİNE İZİN VERİLMEYECEK
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı , kaldırım işgaline karşı sıkı bir denetim uygulamaya devam edeceklerini ifade ederek, bu konuda esnaflarında duyarlı davranması gerektiğini kaydetti. Kaldırımların vatandaşın ortak kullanım alanı olduğunu hatırlatan Başkan Mandalı kaldırım işgaline izin vermeyeceklerini belirterek, “İşgal konusunda yoğun şikayetler alıyoruz. Alışveriş eden vatandaşlarımız kaldırımları kullanması gerekirken, işgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kalıyorlar. Kaldırım işgali konusunda denetimleri daha da sıklaştıracağız; uyarılara rağmen işgale devam eden esnaflarımıza kabahatler kanunu kapsamında cezai işlem uygulamaya devam edeceğiz. Esnaflarımızın kaldırımları işgale etmeyerek bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Daha modern bir Kapaklı için kaldırım işgaline hep birlikte son vermeliyiz” diye konuştu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.