Kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri Cumhuriyet Mahallesi Dumlupınar Caddesinde bulunan mevcut kaldırımları yeniliyor

Kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor
30 Haziran 2015 Salı 19:58

 İLÇEMİZDE YENİ BİR DÖNEM BAŞLAMIŞ DURUMDA

Yenilenen kaldırımlar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yeni kaldırımlar ile birlikte ilçemiz daha modern bir görünüme kavuşacak. İlçemiz yolları ve de kaldırımlarıyla beraber her şeyin en güzelini hak ediyor. Artık ilçemizde yeni bir dönem başlamış durumda. Klasik kaldırımlar yerine modern andezit bordür taşı ile kaplanmış kaldırımlar dönemi” açıklamasında bulundu.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI DA DEVAM EDİYOR

İrfan Mandalı konuşmasının sonunda ise, “Yapılan yeni kaldırımlar ile ilçemiz daha modern bir görünüme sahip olacak. Ayrıca bu kaldırımları engelli vatandaşlarımızda rahatlıkla kullanabilecek. Belediye olarak modern yaşam alanları oluşturmak adına yol, kaldırım ve peyzaj çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.