Kaldırımlar motosiklet park yerine döndü

Çerkezköylü vatandaşlar, cadde ve sokaklarda kaldırıma park edilen motosikletlerden şikayetçi… Cadde ve sokaklardaki kaldırımlara park edilen motosikletler vatandaşın tepkisini çekerken, polis ve zabıta ekiplerinin gözünden de bir o kadar kaçıyor

Kaldırımlar motosiklet park yerine döndü
05 Temmuz 2015 Pazar 17:42

 VATANDAŞLAR ŞİKAYETÇİ

Çerkezköy’de bazı esnafların ürünlerini dükkan önlerine fazlaca koyarak kaldırım işgali yaptıkları yetmemiş gibi, kaldırımları şimdi de motosikletler işgal ediyor. Özellikle Atatürk ve Barbaros Caddesi’nde paket servisi olan işletmeler ve vatandaşlar tarafından kaldırıma park edilen motosikletlerden bazı Çerkezköylü vatandaşlar şikayetçi.

POLİS VE ZABITANIN GÖZLERİNDEN KAÇIYOR

Polis ve zabıta ekiplerinin sıklıkla geçtikleri Atatürk ve Barbaros Caddesi üzerinde bulunan kaldırımlara motosiklet park edilmesi, polis ve zabıtaların ne kadar yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını gözler önüne seriyor. Öyle ki aynı motosikletler günlerce o kaldırım üzerinde kalıyor ve bu durum sadece Çerkezköylü vatandaşların dikkatini çekiyor.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.