Kale Seyahat ile Metro Turizm birleşti

Uzun yıllardır Çerkezköy halkının hizmetinde olan Kale Seyahat firması Metro Turizm ile işbirliği yaptı. Yapılan anlaşma kapsamında Metro firması, Çerkezköy terminalindeki yazıhanesini boşaltırken, artık Kale Seyahat çatısı altında hizmet verecek.

Kale Seyahat ile Metro Turizm birleşti
02 Şubat 2016 Salı 15:47

TEK ÇATI ALTINDA HİZMET VERECEĞİZ

1975 yılından bu yana faaliyet gösteren Kale Seyahat firması Metro Turizm ile anlaşarak tek çatı altında hizmet vermeye başladı. Konu hakkında açıklama yapan Kale Seyahat Çerkezköy sorumlusu Fikret Şahin, “Yapılan anlaşma ile artık Metro Turizm Kale Seyahat çatısı altında hizmet verecektir. Yolcuların ihtiyaç önceliklerini görüp, hizmeti müşterinin olduğu her yere götürme felsefesinden yola çıkan Kale Seyahat, şehir içi servis olanaklarını en üst seviyeye çıkarmıştır. Kale Seyahat, geniş servis ağı ile yolcuların servis ihtiyacı taleplerine cevap vermektedir” dedi.

HİZMETLERİMİZE EN İYİ ŞEKİLDE DEVAM EDECEĞİZ

Teknolojik gelişmeleri takip etmek ve yolcuların değişken beklentilerini karşılamak için firma olarak sürekli çalıştıklarını ifade eden Şahin, “Yasa ve kurallara saygılı, mevzuat değişikliklerinin sürekli takipçisi, ticari yaşamda her türlü haksız rekabete karşı, tam rekabet piyasası kurallarına uygun olarak faaliyet göstermekteyiz. Seyahat öncesi ve sonrasında servis ağımız ve terminal hizmetlerimizle; seyahat esnasında ikram ürünlerimizin ve deneyimli personelimizin güvencesiyle hizmetlerimizi sürdürmekteyiz” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.