Kale-Yonca ekibi iftarda buluştu

Kale-Yonca Bölge Müdürü Nihat Macit tarafından, Kale-Yonca personeline yönelik iftar programı düzenlendi. Çerkezköy Otogarında düzenlenen iftar yemeğinin ardından Bölge Müdürü Nihat Macit, iftar yemeğine katılan tüm personeline teşekkür etti

Kale-Yonca ekibi iftarda buluştu
07 Temmuz 2015 Salı 16:13

 İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

 

Kısa bir süre önce Kale-Yonca Bölge Müdürü olan Nihat Macit, personel ve dostlarına yönelik iftar programı organize etti. Çerkezköy Otogarı içinde düzenlenen iftar yemeğine Kale Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çınar, Lüks Yonca seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Yakut, Lüks Yonca Seyahat Yönetim Kurulu üyesi Kemal Yavuz, Ahmet Doğaç, İstanbul Otogar Müdürü Adnan Mete ve Kale-Yonca seyahat personeli ile Nihat Macit’in dostları katıldı.

 

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

İftar programının ardından konuşan Kale-Yonca Seyahat Bölge Müdürü Nihat Macit, “düzenlemiş olduğumuz iftar programına icabet eden herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepimiz yoğun tempoda çalışan insanlarız ve iftar yemeği ile bir araya gelerek kısa bir mola vermek istedik. Önümüzdeki yıllarda iftar organizasyonlarımızı geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Bir kez daha katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu. 

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.