Kalemoğlu Unlu Mamülleri açıldı

Çerkezköy'deki fırın kervanına bir yenisi daha eklenerek geçtiğimiz gün hizmete açıldı. Gazi Osman Paşa Mahalle Muhtarlığı'nın yan tarafında açılan Kalemoğlu Unlu Mamüllerinin açılışına Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Çerkezköy İlçe Müftüsü Mahmut Emin ve çok sayıda davetli katıldı.

Kalemoğlu Unlu Mamülleri açıldı
04 Ağustos 2007 Cumartesi 08:12

HAYIRLI OLSUN

Oldukça kalabalık bir davetlinin katıldığı açılışta kurban kesiminin ardından kurdela kesimine geçildi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, yeni fırının hayırlı olmasını dileyerek, "Bugün burada yeni bir işyerinin açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Gördüğümüz kadarı ile gayet güzel ve hoş bir yer olmuş. Ürünler de aynı güzellikte. Allah utandırmasın diyorum, hayırlı uğurlu olsun. Allah sahiplerine bol kazançlar; bol ve hayırlı müşteriler versin" dedi.

HEM FIRIN, HEM KAFETERYA, HEM DE PASTAHANE

Kalemoğlu Unlu Mamüllerin işletmeciliğini yapan Hüsnü Yazgaç ise hem fırın hem pastahane hem de kafeterya olarak tasarım yaptıklarını belirterek, "İş yerimiz sadece fırın değil aynı zamanda kafeterya. Kafeterya kısmında aileler veya gençler gelip temiz ve ferah bir ortamda vakit geçirebilir. Sabahları sakin ve gürültüsüz bir şekilde kahvaltı yapabilirler.

Yılların verdiği tecrübeyi kalitemize yansıtmaya çalışacağız. Bizim için öncelik müşteri memnuniyeti, temizlik ve gıdaların tazeliği. İş yerimizde hem tatlısından tuzlusuna, yaş pastadan kuru pastaya, ekmeğinden simitine kadar her türlü pastahane ve fırın hizmeti vereceğiz. Çerkezköy'e ayrı bir kalite getireceğiz.

Yeni iş yerimiz hem bize, hem de Çerkezköy'e hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.