Kalite Yönetim Sistemi 1. Gözetim Tetkikinden başarıyla geçti

Ağustos ayında, TSE tarafından yapılan ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi 1. Gözetim Tetkiki gerçekleştirildi.

Kalite Yönetim Sistemi 1. Gözetim Tetkikinden başarıyla geçti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Ağustos 2020 Salı 13:11

Gözetim tetkikinde, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü’nün bütün kalite dokümanları, organizasyon şeması, süreç haritaları, akış şemaları, prosedürler, süreçler, talimatlar, şartnameler, kalite planları, kalite hedefleri ve formlar gözden geçirildi.
 
Ayrıca; Risk Tabanlı Süreç Yönetimi kapsamında, Hedeflerin ve Süreçlerin risk analizlerinin yapıldığı, hedeflerin aylık olarak takip edilerek risklere en kısa sürede müdahale edildiği ve fırsat olarak değerlendirilecek hususların ele alınmasının sağlandığı TSE Tetkik Görevlileri tarafından tespit edildi.
 
Yapılan Gözetim Tetkiki sonucunda Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü’nün sahip olduğu ISO 9001;2015 Belgesinin gerekli şartları sağladığı onaylanmış oldu.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.