Kambur'dan muhalefete ağır suçlama

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Sandık Müşahitleri toplantısında konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, muhalefet partilerini sert bir dille eleştirdi. "Başbakınımızın söylediği gibi muhalfet partileri gözleri var ama görmüyor, kulakları var ama duymuyor, dilleri var ama söylemiyor" diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, muhalefetin "Son 4.5 yılda hiçbir şey yapılmadı" sözlerine ise "Bu söz insaf ile bağdaşmaz" diyerek, cevap verdi.

Kambur'dan muhalefete ağır suçlama
10 Temmuz 2007 Salı 08:36

DAHA GÜÇLÜ GELMELİYİZ

AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Sandık Müşahitleri toplantısının açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkan V. Gökhan İnce yaptı. Türkiye'nin son 4.5 yıllık AK Parti iktidarında karanlık ve kayıp günleri geride bıraktığını belirten AK Parti İlçe Başkan V. Gökhan İnce, karanlık ve kayıp günlerin tekrar yaşanmaması için daha güçlü bir AK Parti iktidarının iş başına gelmesi gerektiğini ifade etti.

SANDIĞA DİKKAT

Seçimlerin sandıkta kazanıldığına dikkat çeken AK Parti İlçe Başkan V. Gökhan İnce, "Seçimler biliyorsunuz ki sandıkta kazanılır. Bu nedenle sandık görevlileri çok önemli. Eğer sandıkta dikkatli olmazsak, hak hayıpları yaşanabilir. Bu nedenle tüm arkadaşlarımızın çok dikkatli ve hassas olmalarını istiyorum" dedi.

İSTİKRAR İÇİN AKP

AK Parti İlçe Başkan V. Gökhan İnce'nin ardından kürsüye gelen AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, 22 Temmuz seçimlerinin AKP iktidarının devamı noktasında şekillenmesi gerektiğini belirterek, istikrar için bunun çok önemli olduğunu ifade etti.

TEK PARTİ İLE İSTİKRAR YAKALANIYOR

Türkiye'nin hep tek partili ve güçlü iktidarlar döneminde büyüdüğünü, istikrarı ve ekonomik gücü yakaladığını belirten AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Rahmetli Menderes döneminde, Demirel'in tek başına geldiği dönemde, rahmetli Özal'ın iş başına geldiği tek partili dönemlerde ve AK Parti'nin son 4.5 yıllık döneminde bu millet hizmet almış, ekonomik büyümeler yaşanmıştır. Bunun tek nedeni tek başına ve güçlü iktidarlardır. Bu nedenle 22 Temmuz'a kadar, durup dinlenmeden, gece gündüz çalışarak AK Parti'yi yeniden ve daha güçlü bir şekilde iktidar yapmalıyız" dedi.

MUHALEFETE SERT ELEŞTİRİ

Türkiye'nin son yaşadığı krizlerin altında DYP, CHP, MHP, DSP ve ANAP'ın imzasının bulunduğuna dikkat çeken AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Şimdi bu partilerin liderleri meydanlara çıkıp, AK Parti'yi eleştiriyorlar. Sanki 22 bankanın içini AK Parti boşalttı, sanki terörist başını İmralı'da AK Parti ağırlad. Sanki bu milleti açlık ve sefalete AK Parti mahkum etti.

ANAP VE DSPYİ TASFİYE ETTİ SIRA DİĞER PARTİLERDE

Bu millet şimdi meydanlarda nutuk atan bu partilerden ANAP ve DSP'yi zaten tasfiye etti, şimdi seçimlere bile giremiyorlar. Bu seçimlerde de diğer partileri tasfiye edecektir" dedi.

CHP'YE VERDİ VERİŞTİRDİ

Sözlerini, "Bu ülkeyi koalisyonlara teslim etmeyin" diye sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, eleştiri oklarını seçimden sonra kurulması muhtemel CHP-MHP ittifakına yöneltti. Bu iki partinin de bundan önceki koalisyon hükümetlerinde yer aldığını belirten AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Geçenlerde CHP'nin Milletvekili Adayı çıkmış, '30 yıl sonra yeniden tek başına CHP iktidarını deneyin' diyor. Evet, 30 yıl önce bu millet CHP'yi iktidara getirdi ama ondan sonra beli büküldü. Ya kuyruklarını, mazot, tüpgaz kuyruklarını kimse unutmadı. O nedenle 30 yıldır bu zihniyeti iktidara getirmedi" dedi.

400 VEKİL İSTEDİ

Ülkede yakalanan istikrar ve güven ortamının devam etmesi için AK Parti'nin Anayasayı değiştirecek çoğunlukla yani 400 milletvekili ile iş başına gelmesi gerektiğini belirten AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı, "Bizler, ülkemizin çıkarlarını kendi çıkarlarımızdan üstün tutarız. Hiçbir zaman kendi menfeatlerimiz ve çıkarlarımız ülkenin çıkarlarından önce gelemez. Bu nedenle ülkenin çıkarı, bu milletin geleceği için daha güçlü bir şekilde AK Parti'nin iktidara gelmesi gerekiyor" dedi.

İSTİKRAR VE İTİBAR YAKALANDI

AK Parti Milletvekili Adayı Sait Yazı'nın ardından kürsüye gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, 22 Temmuz'da yapılacak olan seçimlerin hem ülkenin istikrarı, hem de itibarı için çok önemli olduğunu belirterek, "Türkiye son 4.5 yıllık AK Parti iktidarı döneminde hem istikrar, hem de itibar kazandı. Bu itibar ve istikrarın devamı için AK Parti'nin daha güçlü bir şekilde iktidar olmasında fayda var" dedi.

BÖYLE BİR ANLAYIŞ YOK!

AK Parti'ye 352 milletvekili olmasına rağmen Cumhurbaşkanını bile seçtirmediklerini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, "358 oy almasına rağmen Gül gibi bir insan Cumhurbaşkanı seçilemedi. Halka gidelim dedik, bunlar halktan da korktular. Hem halk seçmesin, hem de TBMM'de seçmeyelim diyorlar. Böyle bir anlayış ve mantık olmaz" dedi.

KORKUYORLAR!

CHP'nin halka gitmeme nedenini anlayabildiğini belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, "Onlar, bu halk gibi düşünen, halk gibi inanan, halk gibi yaşayan, halk gibi konuşan birisinin seçilmesinden korkuyorlar. Çünkü bu zihniyet Cumhuriyet ile birlikte devletin tepesine çöreklenmiş. Bunun elden gitmesinden korkuyorlar" dedi.

İNSAF İLE BAĞDAŞMAZ

"Başbakınımızın söylediği gibi muhalfet partileri gözleri var ama görmüyor, kulakları var ama duymuyor, dilleri var ama söylemiyor" diyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, muhalefetin "Son 4.5 yılda hiçbir şey yapılmadı" sözlerine ise "Bu söz insaf ile bağdaşmaz" diyerek, cevap verdi.

DAHA GÜZEL OLACAK

Türkiye'nin artık her sabah zam haberleri ile uyanmadığını, elektriği 4.5 yıldır zam yapılmadığını ve hiçbir şekilde insanları, Türk halkını aldatmadıklarını belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, 2. dönem AK Parti iktidarının daha farklı ve güzel olacağını söyledi. AKP'li yöneticilerin ve milletvekillerinin bürokrasiyi, sistemi, devletin işleyişini artık bildiğini ve taşların yerine oturduğunu belirten AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ahmet Kambur, "AK Parti'nin 22 Temmuz'da yapılacak seçimlerde Anayasa'yı değiştirecek bir sayı ile yeniden iktidara gelmesin büyük yarar var" dedi. Konuşmaların ardından sandık görevlilerine nasıl çalışacakları hakkında bilgi verildi ve toplantı sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.