Kamyonculardan Kent Konseyi'ne ziyaret

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’e ziyarette bulundu. Başkan Arat ziyaretinde yaptığı konuşmada Karagöz’ün Çerkezköy vizyonuna iyi yönde katkıda bulunacağını ifade ederek, “Serkan Karagöz’ü Emlakçılar Dernek Başkanlığı’ndan da tanıyoruz bu görevinde de kendisine ve Kent Konseyine elimizden gelen her türlü lojistik desteği vermeye de hazırız” dedi.

Kamyonculardan Kent Konseyi'ne ziyaret
18 Temmuz 2014 Cuma 07:21

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz’ü ziyarette bulundu.
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPTI
Çerkezköy Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat ve Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Erke ile beraber Kent Konseyi Başkanlığı görevine seçilen Serkan Karagöz’ü ziyaret etti. Karagöz'e yeni görevi nedeniyle hayırlı olsun dileğinde bulunan Yılmaz Arat, "Yeni görevinizde başarılar dileriz. Biz sizi tanıyoruz. Çerkezköy'de çok hizmetleriniz oldu. Şimdi bu hizmetleri Kent Konseyi'nde yapacaksınız inşallah" dedi.
Ziyaretten nedeniyle teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, "Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısı’nda dik duruşunuzdan dolayı da ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi.  Karagöz şunları kaydetti: “Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Çerkezköy’ün önemli sivil toplum kuruluşlarından bir tanesi Çerkezköy için neler yapabiliriz sizlerinde önerilerini ve fikirlerinizi alacağız. Bizim tek niyetimiz insanlara faydalı işler yaparak hizmet etmek. Gezdiğimiz, gördüğümüz yerlerden örnekler alıp en iyisini Çerkezköy’e kazandırmanın çabasındayız.”
SOSYAL ALANDA HİZMET YAPMALIYIZ
Başkan Karagöz konuşmasına Çerkezköy’de sosyal hayata yönelik hizmette bulunacaklarını ifade ederek, “Görsellik Çerkezköy için çok önemli bundan sonra Kent Konseyi olarak sosyal alana yönelik çalışmalara yapacağız. Vatandaşlarımızın eğlenebilecekleri, akşam olduğunda aileleriyle beraber vakit geçirebileceği açık alan projeleri geliştirmeye çalışacağız”dedi.
ÇERKEZKÖY’DE HARCAMA YAPSINLAR
Kent Konseyi Başkanı Karagöz, konuşmasını şöyle tamamladı: “Çerkezköy sanayinin kalbi olan bir yer ve buradaki halkımızın çoğunluğu ise sanayi çalışanı Çerkezköy’de kazanıp Çorlu ya da Silivri’ye gidip harcama yapıyorlar. İnsanların burada kazanıp Çerkezköy’ün esnafına ve ekonomisine katkıda bulunmalarını istiyorum bunun içinde burada halkın her isteğine cevap verebilecek sosyal alana yerler bulması gerek, onlar içinde çalışmalar sürüyor Belediye Başkanımızda bu konuda fazlasıyla bizimle beraber bu işe bakıyor ve bize destek veriyor ona da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.