Kan bağışında 54 ünite kan toplandı

Türk Kızılayı Çorlu Kan Bağışı Merkezince haftasonu Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda gönüllü vatandaşlardan kan bağışı toplandı. Yoğun ilginin gösterilen kan bağışında kan bağışı merkezi görevlileri 54 ünite kan topladı

Kan bağışında 54 ünite kan toplandı
30 Mart 2015 Pazartesi 18:08

 10.00-18.00 SAATLERİ ARASINDA KAN TOPLANDI

Çorlu Kan Merkezinin Cumhuriyet Meydanında yaptığı kan bağışı toplama etkinliği cumartesi günü 10:00’da başladı. Her hafta Cumartesi günleri Belediye meydanı önünde kan bağışı aracıyla gönüllü vatandaşların kan bağışında bulunduğunu ifade eden yetkililer, “Normal kan bağışının yanında Lösemi hastaları için toplanan Aferiz bağışıda Çorlu’da ki merkezlerinde yapılmaktadır. Aferiz bağışında bulunmak isteyenler Çorlu Merkezimize başvurabilirler” ifadelerini kullandılar.

ÜNİTE KAN TOPLANDI

Çumhuriyet Meydanında yapılan kan bağışında ise toplam 54 ünite kan toplanıldığını da ifade eden yetkililer, “Büyük duyarlılık gösteren Çerkezköy halkına teşekkür ediyoruz. Kan ihtiyacı olan Türkiye’de sayısı belli olmayan hastalarımız var. Hayat kurtarmak sosyal sorumluluk çatısı altındaki en büyük sorumluluklarımızın başında geliyor. Unutulmamalı ki bir gün bizim de verilecek bir ünite kana ihtiyacımız olabilir” açıklamasında bulundular. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.