Kanalizasyon hattı çekim çalışmaları devam ediyor

Kapaklı Belediyesi’nin Atatürk Mahallesi 9 Eylül Caddesi’nde başlattığı kanalizasyon hattı çekim çalışmaları aralıksız devam ediyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Hedefimiz her zaman hizmette en önde olmaktır. Altyapı hizmetleri görünmeyen yatırımlar olarak biliniyor. Kapaklı halkı yaptığımız tüm hizmetlerin farkındadır. Halkımıza elimizden gelen hizmeti vermeye devam ediyoruz” dedi.

Kanalizasyon hattı çekim çalışmaları devam ediyor
10 Temmuz 2014 Perşembe 07:54

HİZMETTE HER ZAMAN ÖNDE OLMAYI İSTİYORUZ
Kapaklı Belediyesi ilçenin muhtelif noktalarında gerçekleştirdiği kanalizasyon hattı çekim çalışmalarına Atatürk Mahallesi 9 Eylül Caddesi’nde devam ediyor. Atatürk Mahallesi 9 Eylül Caddesi’nde kanalizasyon hattı çekim çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar kapsamında kato ile açılan kanalizasyon hattına 500’lük büzler yerleştiriyor. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmette her zaman en önlerde olmayı kendimize hedef olarak belirledik” açıklamasında bulundu.
ELİMİZDEN GELEN HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Kapaklı Belediyesi olarak, sosyal, kültürel ve tanıtım alanlarındaki çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekleyen Mandalı, “Asli işlerimizden biri olan altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimiz ortadadır. Belediyeler için altyapı hizmetleri görünmeyen yatırımlar olarak bilinmektedir. Biz öyle düşünmüyoruz. Vatandaşımız yaptığımız tüm hizmetlerin farkındadır. Halkımıza elimizden gelen hizmeti vermeye devam ediyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.