Kapaklı 2020 Meclislerini tamamladı

Kapaklı Belediyesi 2020 yılının son Belediye Meclis Toplantısı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kapaklı 2020 Meclislerini tamamladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
09 Aralık 2020 Çarşamba 10:55


KOMİSYONA HAVALE EDİLEN KONULAR KARARA BAĞLANDI
Açılış ve yoklamanın ardından başlayan meclis toplantısında komisyona havale edilen konular görüşüldü. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak iki mühendisin aylık çalışma ücreti oy birliği ile kabul edildi.
Emlak ve İstimlak  Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Mahallesi 209 ada 3 numaralı parselin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait alanın yeşil alan olarak düzenlenerek kullanım hakkının Kapaklı Belediyesi’ne verilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, müdürlüğün ait teşkilat yapısı, görev, yetki ve sorumluluk ile çalışma usul ve esasları hakkında yönetmeliği oy birliği ile kabul edildi.
Fatih Mahallesi 109. Caddenin imar komisyonu tarafından Nadir Tütüncü isminin verilmesi talebi oy birliği tarafından kabul edildi.
Bir diğer İmar Komisyonu raporu olan İdlib’te şehit olan Şükrü Elibol’un isminin ilçedeki bir parkta yaşatılması talebi oy birliği ile kabul edildi.
TARIK CÜR’E DESTEK VİDEOSU HAZIRLANACAK
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, mecliste yaptığı konuşmada Gazi Tarık Cür için başlatılan destek kampanyası ile ilgili konuştu. Başkan Çetin, ‘Gazimiz Tarık Cür kardeşimizin kampanyasını daha aktif etmemiz için bir sosyal paylaşım yapmanızı rica ediyorum. Bütün meclis üyelerimizin katılacağı bir video klip çekeceğiz. İlçemizin, bölgemizin, ülkemizin gururu olan bu kardeşimiz için karınca kararınca yuvasına destek vermeliyiz.’ dedi.
Çetin, 2020 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdiklerini de ifade ederek, yeni yılın şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu. Komisyona havale edilen ve gündem dışı konuşmaların ardından meclis toplantısı sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.