Kapaklı AK Parti Kadın kolları zaferi kutladı

Geçtiğimiz gün yapılan Genel Seçimlerin ardından sandıktan birinci parti olarak çıkan AK Parti'nin Belde teşkilatlarında zafer kutlamaları bitmiyor.

Kapaklı AK Parti Kadın kolları zaferi kutladı
28 Temmuz 2007 Cumartesi 08:32

KUTLAMALARDA DA DURMAK YOK, YOLA DEVAM!

Kapaklı AK Parti Kadın Kolları İlçe Teşkilatı'nın geçtiğimiz gün Kapaklı'da düzenlediği seçim zaferi kutlamasına ilgi yoğun oldu.

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Çerkezköy Belediyesi Meclis üyeleri, Çerkezköy AKP İlçe Başkanı Gökhan İnce, Kapaklı AKP Belde Başkanı Hamit Oral ile çok sayıda davetli katıldı.

Seçime "Durmak yok, yola devam" sloganı ile giren AK Partililer eğlencelerde de aynı sloganı kullanmaya devam etti.

YORULMAYA DEĞDİ!

Seçim çalışmaları boyunca Kadın Kollarından Gençlik Kollarına, Belde Teşkilatından sandık görevlilerine varana kadar durmadan çalıştıklarını belirten AKP Kapaklı İlçe Başkanı Hamit Oral "Seçim sloganımız "Durmak yok, yola devam"dı. Bu yüzden İlçe ve Belde teşkilatları olarak bizlere de çok büyük ve önemli görevler düşüyordu. Bu yüzden tüm birimlerimiz ile durmadan çalışmalarımızı sürdürdük. Yorulduk ancak sandıktan çıkan zafer sonrası buna değdi"

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR

"Seçim süreci boyunca bir çok arkadaşımız gecelerini gündüzlerine katarak Partimizin çalışmalarını anlattı ve çok çalıştı. Bu yüzden biz de Kapaklı AK Parti Belde teşkilatı olarak hem dinlenme, hem de sandıktan tek başımıza çıkmış olmanın verdiği mutluluk ile eğlence düzenledik. Eğlencemize katılarak aramızda olan herkese, seçim çalışmalarında bir an olsun durmayarak gecesini gündüzüne katan tüm arkadaşlarımıza, Kadın Kollarına, Gençlik Kollarına ve sandık görevlileri ile Belde Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim" dedi.

KADIN KOLLARI SÖZÜNÜ TUTTU

Seçim öncesi çalışmalarda, sandıktan birinci parti çıkmaları halinda eğlence düzenlemeye söz veren Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Keskin ise sözünü tutmuş olmaktan ve AKP'nin tek başına iktidar olarak sandıktan çıkmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Seçimden önce söz verdiklerini belirten Keskin "Ne mutlu bize ki Demokratik Cumhuriyetimiz sandıktan galip çıktı. Bizde Kapaklı Kadın Kolları olarak seçim öncesi arkadaşlarımıza sandıktan yine birinci parti çıktığımız taktirde kutlama yapacağımıza söz vermiştik. Böylece bu sözümüzü de tutmuş olduk" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.