Kapaklı Ak Parti'den Kaymakam Gürbüz'e ziyaret

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'ü ziyaret etti

 Kapaklı Ak Parti'den Kaymakam Gürbüz'e ziyaret
21 Aralık 2014 Pazar 18:07

 UYUMLU ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz "Yeni yönetiminiz Kapaklımıza ve ülkemize hayırlı olsun. Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Siyasi partilerimiz ile uyumlu çalışmak zorundayız. Sizlerle de, iktidar partisinin Kapaklı temsilcileri olarak birlikte çalışacağız. Kapaklı için hep birlikte bir şeyler yapacağız" ifadelerini kullandı.

BİRİM BAŞKANLARIMIZ İLE ZİYARETLERE BAŞLADIK

Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin de, ziyaretlerini kabul ettikleri için Kaymakam Gürbüz'e teşekkür ederken "Yeni yönetim ile yola çıktık. Parti içerisinde birim başkanlarımız belirlendi. Başkanlarımız ile birlikte ziyaretlerimize başladık. Bu kapsamda ilk önce sizleri ziyaret etmek istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz" şeklinde konuştu ve ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.