Kapaklı Atık Getirme Merkezi’nin açılış töreni yapıldı

Kapaklı Belediyesi Yeni Sanayi Sitesi yanında Temizlik işleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ‘Atık Getirme Merkezi’nin açılışı gerçekleşti

Kapaklı Atık Getirme Merkezi’nin açılış töreni yapıldı
12 Haziran 2017 Pazartesi 16:39

ATIK CEP TELEFONU FIRLATMA YARIŞMASI YAPILDI
Açılışa Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, , Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışın ardından atık getirme merkezinin tanıtım yapıldı. Gelen davetliler ve katılımcılar Atık Cep Telefonu Fırlatma Yarışması ile eğlenceli dakikalar yaşadı.
ÇOCUKLARIMIZA DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE VE DÜNYA BIRAKMAK İÇİN
Açılışta konuşan Başkan Mandalı “İlçemiz yeni sanayi sitesi yanında kurmuş olduğumuz Kapaklı Belediyesi Atık Getirme merkezimizi ve tesisimizin açılışını yaptık. Bölgemiz sanayi bölgesi olduğundan çevre ve hava kirliliği her geçen gün artan göç ile birlikte giderek çoğalıyor. Bizler bu olumsuz şartlardan etkilenmemek için, çevre bilincini hem kendimize hem de çocuklarımıza kazandırmalıyız. Çocuklarımıza daha yaşanabilir bir çevre ve dünya bırakmak için hep birlikte atıklarımızı, atık getirmek merkezimize teslim edelim.
İRTİBAT TELEFONU: 444 80 59
Atık Getirme Merkezimize; kağıt, plastik, cam, metal, ahşap, tekstil, kurşunlu piller, pil ve akümülatörler, flüoresan, elektrikli ve elektronik atıklar, ilaçlar, yağlar ve hacimli atıklar ile ömrünü tamamlamış lastikler olmak üzere 13 farklı kategoride atıklar toplanacak. Vatandaşlarımızın da atıklar konusunda gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Ayrıca vatandaşlarımız getiremeyecekleri ağır yüklü atıklarını 444 80 59’dan Temizlik İşleri Müdürlüğümüzü arayarak evlerinden aldırabilirler. İlçemize hayırlı olsun.” dedi
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.