Kapaklı Belediyesi esnaf denetimlerini sürdürüyor

Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında  marketlerdeki ürünlerin son kullanma tarihlerini  mercek altına aldı. Yapılan denetimlerde  son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere imha edilmek üzere el konuldu.

Kapaklı Belediyesi esnaf denetimlerini sürdürüyor
23 Kasım 2017 Perşembe 15:33

SON KULLANMA TARİHİ GEÇEN ÜRÜNLERE EL KONULDU
Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede faaliyet gösteren market, bakkal ve süpermarket statüsündeki işyerlerine yönelik denetim ve kontrollerini sıklaştırdı. Denetimlerde ekipler özellikle ambalajlı ürünlerin imalat ve son kullanma tarihlerini tek tek kontrol etti. Ekipler, raflarda satışa sunulan son kullanma tarihleri geçmiş ürünlere de  imha etmek üzere el koydu. Zabıta ekipleri son kullanma tarihi geçmiş ürün bulunduran işletme sahipleri hakkında da yasal işlem uyguladı.
TAVİZ VERMEYECEĞİZ
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vatandaşların sağlığı için Zabıta ekiplerinin denetimlerini sürdürdüğünü ifade etti. Vatandaşların sağlığına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın sağlığı ve huzuru için çalışmaya devam ediyoruz. Zabıta ekiplerimiz tarafından iş yeri denetimlerimiz kentimiz genelinde devam ediyor. Bu çerçevede yine zabıta ekiplerimiz tarafından Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlere devam edeceğiz. Bu konuda esnafımızın gösterdiği anlayış için teşekkür ederiz. Halkımızın sağlığını tehdit eden işyerlerine kesinlikle taviz vermeyeceğiz”  dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.