Kapaklı Belediyesi kandil simidi dağıttı

Kadir Gecesi dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Kapaklı Belediyesi kandil simidi dağıttı
25 Temmuz 2014 Cuma 07:15

Kadir Gecesi nedeni ile Kapaklı Belediyesi vatandaşlara kandil simidi dağıttı. Kandil dolayısıyla Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da katıldığı programda Belediye personeli cami önlerinde ve belediye meydanında vatandaşlara kandil simidi dağıtırken, vatandaşlarda her yıl kandillerini unutmayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya ve Belediye yetkililerini teşekkür ettiler.
BAYRAMIN HABERCİSİ
“Büyük bir heyecan ile idrak Ramazan ayının sona erecek olmasının hüznü, bayramın habercisi olan Kadir Gecesi’nin sevincini aynı anda yaşıyoruz” diyen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “İnsanlığa rehber olarak Kur’an-ı Kerim, bin aydan daha hayırlı olan bu gece indirilmeye başlanmıştır. Yine bu gece yapılan ibadetlerin ve edilen duaların bin ayda yapılandan daha hayırlı olduğu Kuran-ı Kerim’de belirtilmiştir. Bizlere kurtuluşumuz için bir çok  müjdenin verildiği bu güzel maneviyat gecesinde ibadet ve dua etmeli, günahlarımız için af dilemeliyiz” dedi.
KADİR GECESİNİ KUTLADI
“Kadir Gecesi, manevi ikliminin yanı sıra, birlik ve beraberlik içinde vazgeçilmez bir fırsattır” diyen Belediye Başkanı Mandalı, “ O nedenle tüm hayırları, dostlukları, kardeşlik ilişkilerini, komşuluk duygularını ve hemşerilik ruhumuzu bu gece de daha da artırmalıyız. Dualarımızda dünyanın birçok yerinde acıya, zulme ve yokluğa maruz kalmış Müslüman kardeşlerimizi de unutmamak gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Mübarek Kadir Gecelerini tebrik ediyor,  sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir gece olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.