Kapaklı Belediyesi'nden Evde Kal Kampanyasına Destek

Tüm dünyada halk sağlığını tehdit eden yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı tüm olanaklarını seferber eden Kapaklı Belediyesi, salgına karşı tedbirlerini sürdürüyor.

Kapaklı Belediyesi'nden Evde Kal Kampanyasına Destek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
21 Mart 2020 Cumartesi 10:24


Bu kapsamda Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'in talimatlarıyla Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde bulunan oturma banklarını geçici olarak kaldırılıyor.
"SAĞLIĞIMIZ HER ŞEYDEN ÖNEMLİDİR"
Yapılan tüm uyarı ve duyurulara rağmen vatandaşların özellikle Eski Belediye Meydanı'ndaki banklarda toplanması üzerine Kapaklı Belediyesi yeni bir önlem daha aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Dünya ve ülke olarak hassas bir süreçten geçiyoruz. Yayılan ve ölümcül vakalara da yol açan salgın karşısında ilçe genelinde tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkararak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yetkililer tarafından sık sık mecbur olunmadıkça evden çıkılmaması yönünde uyarılarda bulunuluyor. Tüm uyarı ve duyurulara rağmen bazı vatandaşlarımızın toplu halde banklarda bir araya geldiğini gözlemledik. 'Sağlığımız her şeyden önemlidir' düşüncesiyle harekete geçerek Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçe genelinde bulunan oturma banklarını geçici olarak kaldırma çalışması başlattı." dedi.
"HEP BİRLİKTE BİR MÜCADELE İÇERİSİNDEYİZ"
Bu uygulamanın geçici bir süre için yapıldığını vurgulayan Başkan Çetin, "Bu hassas süreçte topladığımız bankların bakım ve onarımlarını da yaparak, yenileyerek ve rengarenk boyayarak salgından kurtulduğumuz günlerde sayılarını artırarak yeniden meydanlarımıza koyacağız. Halkımızdan isteğimiz mümkün oldukça evlerinde kalmaları. Hep birlikte bir mücadele içerisindeyiz." dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.