Kapaklı Belediyesi'nden TSD Kapaklı Şubesi'ne destek

Kapaklı Belediyesi, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi’ne tekerlekli sandalye bağısında bulundu.

Kapaklı Belediyesi'nden TSD Kapaklı Şubesi'ne destek
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Mayıs 2021 Cumartesi 11:29


Koronavirüs tedbirleri kapsamından alınan tam kapanma tedbirleri dönemine denk gelen 10-16 Mayıs Engelliler Haftası erken kutlandı.
ZİYARETTE BULUNDU
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan’ı ziyaret etti. Ziyarette engellilere yönelik projelerden bahseden Başkan Mustafa Çetin, derneğe 7 adet manuel tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Başkan Çetin, ‘Bu yıl Engelliler Haftası maalesef koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanma dönemine denk geldi. Biz de bugün erkenden sizleri ziyaret etmek istedik. Şimdiden haftanız kutlu olsun, belediye olarak ihtiyacınız olan 7 adet tekerlekli sandalyeyi de bu vesile ile teslim etmiş olduk.” dedi.
TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan da, ziyaretleri ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e  teşekkür etti. Çakan, ‘Engelliler olarak bize her konuda destek olan belediyemize ve size tüm engelliler adına teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun’ dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.