Kapaklı Belediyesi önünde trafik kazası

Geçtiğimiz çarşamba günü saat 17:00 sıralarında Kapaklı’dan Saray yönüne gitmekte olan beyaz brodway markalı otomobil İkindi namazını kılmak için Kapaklı Merkez camiye giden Saim Patak adlı vatandaşa çarptı.

Kapaklı Belediyesi önünde trafik kazası
04 Ağustos 2007 Cumartesi 08:10

Çarpmanın etkisiyle yere düşen ve aldığı darbe sonucunda bilinçini kaybeden 80 yaşındaki Saim Patak isimli vatandaş olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Yapılan ilk müdahalelerin ardından hayati tehlikeyi atlatan Saim Patak'ın vucudunda yere düşerken yüzüne aldığı darbenin dışında herhangi bir kırık ve çıkığın olmadığı tespit edildi.

Olayın görgü tanıkları Saim Patak'a çarpan araçta tek kişinin bulunduğunu ve çarptıktan sonra hızla Saray yönüne kaçtığını ifade ettiler.

Kapaklı Jandarma Komutanlığı'nın yaptığı araştırmanın ardından araç sürücüsünün yakalandığı ve ilk sorgusuna müteakip mahkemeye çıkacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.