Kapaklı Belediyesi Sosyal Medya Çalıştayına katıldı

Türkiye’nin en sosyal belediyeleri, ilk kez düzenlenen ‘‘Sosyal Medya Çalıştayı" için 12-13 Kasım tarihlerinde Edremit'te buluştu. Sosyal Belediyeler Akademisi (SOBA) tarafından düzenlenen çalıştaya Kapaklı Belediyesi Sosyal Medya ekibi de davet edildi

Kapaklı Belediyesi Sosyal Medya Çalıştayına katıldı
15 Kasım 2016 Salı 08:46

32 BELEDİYE TEMSİLCİSİ KATILDI

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden il ve ilçe belediyelerinde görevli sosyal medya görevlilerinin katılımıyla, ilk kez ‘Sosyal Medya Çalıştayı düzenlendi. Edremit Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen çalışta ya sosyal medyayı aktif kullanan 32 belediyenin temsilcileri  katıldı. 

Sosyal medya alanında uzman kişiler ve sosyal medya fenomenleri tarafından eğitimlerin verildiği çalıştay açılışında Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, CHP Balıkesir İl Başkanı Ender Biçki de hazır bulundu.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ

 Konuşmaların ardından katılımcılara ve konuşmacılara katılım belgeleri ile çeşitli hediyeler verildi. Başkan Kamil Saka, çalıştayın açılış programının ardından, cep telefonu ile selfie çekti ve belediyenin sosyal paylaşım hesaplarından paylaştı.

BÖLGE TANITIM TURU DÜZENLENDİ

Edremit Belediyesi Sosyal Medya Sorumlusu Okay Önder, çalıştay ile ilgili açıklamalarda bulundu. Önder, “Sosyal medyayı aktif kullanan CHP’li belediyelerin dahil olduğu bir çalıştay gerçekleştiriyoruz. Amacımız, sosyal medyayı aktif kullanmayan belediyeleri aktif hale getirmek. Sosyal medyada hiç var olmayan belediyeleri de bu alana sokmak için uğraşıyoruz. Bugün Edremit’te misafir ettiğimiz ülke çapından 32 belediyemiz burada bulunuyor. İstanbul’dan, Ankara’dan, Akdeniz’den, Marmara’dan bir çok belediye görevlisi geldi. Alanında uzman 3 misafirimiz bizlere, sosyal medyanın kurumsal kimliği strateji planlaması ve tanıtım çalışmalarıyla ilgili sunumlar yapıyor. Aramızda bulunan 3 belediyenin yetkilisi de çalışma yöntemleriyle alakalı sunum yapıyor. Belediyeler arası koordinasyonu bu şekilde sağlıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızı daha planlı ve düzenli şekilde hayata geçirebileceğiz” dedi. Katılımcılar için bölge tanıtım turu da düzenlendi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.