Kapaklı Belediyesi tatilde çocukları unutmadı

Kapaklı Belediyesi tarafından, yarıyıl tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak geçtiğimiz hafta Özel ÇOSB Mesleki ve Anadolu Teknik lisesi konferans salonunda "Üreten Köy Müzikali" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Kapaklı Belediyesi tatilde çocukları unutmadı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Ocak 2020 Cumartesi 12:19


‘’Bilge Aşçı, Tabiat Anne, Su Dede, Mucit, Çiçek ve Toprak’’ karakterlerinin köylerinde gerçekleşecek olan Tohum Şenliği için hazırlanırken birden şenliğe dahil olmak isteyen ‘’Yabancı’’nın ortaya çıkmasıyla köy halkının başlarından geçen serüveni anlatan oyuna katılım yoğun oldu. 
‘’ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ’’
Sahnelenen tiyatro gösterisinin ardından konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Zorlu bir eğitim döneminin ardından gelen yarıyıl tatili için öğrencileri unutmadıklarını ifade ederek, “Okullarımızın yarı dönem tatiline girdiği bu dönemde çocuklarımızı sosyal medyadan uzaklaştırmak için burada aileleriyle birlikte izleyebilecekleri bir tiyatro oyunu sergiledik. Son derece güzel bir ortamda çocuklarımızla keyifli bir oyunu hep birlikte izledik. İnşallah çocuklarımızın geleceği için hep beraber çalışacağız. Etkinliğimizde emeği geçen tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyor,  öğrencilerimize aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum. ’’ dedi.
Böyle bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen çocuklar ve aileleri Başkan Çetin’e teşekkür ettiler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.