Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü İlk Oyununu Sahneledi

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü tarafından ilk kez sahnelenen; Yunus Emre Gümüş’ün yazdığı ve Volkan Kuru’nun yönettiği 'Entrikalı Dolap Komedyası' adlı oyun Atatürk Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü İlk Oyununu Sahneledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Ağustos 2021 Cuma 11:46


Ali Sönmez, Aytuğ Güngör, Bilal Azer, Cansu Sekmen, Egemen Eren, Elifnaz Ürün, Nilsu Nalbant, İrem Süloğlu, Kutay Sıraça, Kemal Acartürk, Metin Eren, Sefa Köse, Segah Saba Kuru, Şerife Çiftçi ve Volkan Kuru’nun rol aldığı,  Ömer Ögeday ve Cem Akay’ın ses ve ışık ekibinde yer aldığı oyun izleyicilerden bol alkış aldı.
“KAPAKLI’NIN ADINI DUYURACAK”
Oyun sonrası bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizde üstyapı çalışmaları ve tesis yapmayı önemsediğimiz kadar sosyal, sportif ve kültürel faaliyetleri de önemsiyor, tüm dallarda değişimi ön plana çıkarmaya çalışıyoruz. Birçok farklı etkinlikle Kapaklı’nın adını duyurmaya devam edeceğiz. İlk kez kurulan tiyatro kulübümüz Trakya’nın ve ülkemizin birçok yerinde Kapaklı’nın adını duyuracak.” diye konuştu.
“EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Entrikalı Dolap Komedyası adlı oyunu keyifle izlediklerini belirten Başkan Çetin, “Keyifli bir oyun oldu. Tüm oyuncu kardeşlerime emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlçemizde 26 bin gencimiz var. Gençlerimizi bir şekilde kötü alışkanlıklardan korumak, onların potansiyelini ortaya çıkarmak, onları topluma kazandırmak belki de profesyonel sanatçılar olmaların sağlamak amacındayız.” dedi.
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin konuşmasının ardından yönetmen Volkan Kuru’ya çiçek ve plaket takdim etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.