Kapaklı Belediyesi Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti

Kapaklı Belediyesi tarafından kentimizdeki tüm camiler ve Belediye Meydanı’nda Regaib Kandili dolayısıyla vatandaşlarımıza kandil simidi ikramında bulunuldu

Kapaklı Belediyesi Vatandaşlara Kandil Simidi İkram Etti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Şubat 2021 Cuma 11:39


Belediye Meydanı’nda vatandaş ve esnaflara ikramda bulunarak kandillerini kutlayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ramazan ayının müjdecisi, mübarek üç ayların ilk kandili olan Regaib Kandili dolayısıyla vatandaşlarımıza kandil simidi ikramında bulunduk. Birlik ve beraberlik içinde nice kandillere.” dedi.
“TÜM HEMŞEHRİLERİMİN VE İSLAM ALEMİNİN REGAİB GECESİNİ TEBRİK EDİYORUM”
Ramazan ayının müjdecisi, mübarek üç ayların ilk kandili olan Regaib Kandili dolayısıyla Kapaklı Belediyesi tarafından kentimizdeki tüm camiler ile Belediye Meydanı’nda kurulan stantlar ve Mobil İkram Aracı’yla vatandaşlarımıza kandil simidi ikramında bulunuldu. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin yaptığı açıklama, “Bir müstesna geceye daha ulaşmaktan ve bu kandilde de ikram geleneğimizi sürdürüp vatandaşlarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan manevi iklimin, ülkemizden başlayarak tüm insanlığı kuşatmasını, hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını, bu mübarek gün, gece ve aylarda yapacağımız ibadet ve duaların kabul olmasını diliyorum. Tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Regaib gecesini tebrik ediyorum.” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.