Kapaklı Belediyesi'nden 40 engelliye Çanakkale gezisi

Kapaklı Belediyesi tarafından, Kapaklı'da ikamet eden 40 engelli vatandaş için Çanakkale gezisi düzenlendi

Kapaklı Belediyesi'nden 40 engelliye Çanakkale gezisi
09 Ağustos 2014 Cumartesi 09:52

HER ZAMAN BİZLERİN YANINDA DURUYOR
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan; "Belediyemizden engelli kardeşlerimize Çanakkale gezisi düzenlenmesi için  talepte bulunduk. Ayrıca  konuyu Belediye Başkanımıza ilettik. Başkanımız sağ olsun gerekli talimatları derhal vererek  bu isteğimizi kabul etti ve  Kapaklı ilçemizde ikamet eden 40  engelli  vatandaşımızı  evlerinden alarak, herkesin görmesi  gerektiği  Çanakkalemizi  ziyaret ettik. Gezimizde engelli vatandaşlarımız  çok duygulandı ve mutlu oldular. Bizlere  her konuda destek olan Belediye Başkanımıza  tekrar  teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, her zaman bizlerin yanında duruyor" dedi.
"ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZA DAHA İYİ ŞARTLAR SUNMALIYIZ"
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı da 40 engelli vatandaş için düzenlenen Çanakkale gezisi ile ilgili açıklama yaparken ''Bir ülkenin huzuru, onu oluşturan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanır. Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve  güçlendirecektir. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına karşı göstereceğimiz ilgi ve üreteceğimiz çözümler, insanımıza ve toplumumuza duyduğumuz saygının en önemli göstergelerinden biridir. Nüfusumuzun önemli bölümünü oluşturan engellilerin sorunlarına çözüm üretmek, toplumsal hayattaki etkinlik alanlarını genişletmek ve daha iyi hayat şartları sunmak devletin öncelikli görevleri arasında olsa da, bu konuda hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.