Kapaklı Belediyesi’nden Afrin’e destek

Kapaklı Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için 2016 yılında hizmete açmış olduğu Sevgi Eli Yardım Mağazaları, yardım elini Afrin’e uzattı. Kapaklı Belediyesi'nden 3 gönüllü belediye personeli, yardımları Hatay Valiliği Kızılay Sınır Ötesi İnsani Yardım Merkezi’ne ulaştıracak.

Kapaklı Belediyesi’nden Afrin’e destek
03 Nisan 2018 Salı 18:25

51 KOLİ YOLA ÇIKTI
İçerisinde bebek beşiği, çorap, pantolon, gömlek, eşofman gibi birçok giyim eşyasının bulunduğu toplam 51 koli, 1 Nisan Pazar günü akşam saat 19.30’da Kapaklı Sevgi Eli Yardım Mağazası’ndan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da katılımı ile yolcu edildi.
BÖLGE HALKINA SEVGİ ELİMİZİ UZATTIK
Başkan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Afrin'de barış ve huzurun sağlanması, hayatın tekrar normale dönmesi için terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Biz de Kapaklı Belediyesi olarak bölge halkına sevgi elimizi uzattık. Sevgi Eli Yardım Mağazalarımızda hazırladığımız ve içerisinde bebek beşiği, pantolon, gömlek, eşofman, çorap gibi birçok giyim eşyasının bulunduğu toplam 51 koli yardım malzememizi Afrin’e ulaştırması için Hatay Valiliği Kızılay Sınır Ötesi İnsani Yardım Merkezi’ne yolcu ettik. Mağazalarımıza destek ve katkıda bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.