Kapaklı Belediyesi’nden anlamlı hediye ​

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve belediye personeli, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle Kapaklılı vatandaşlara 5 bin adet Türk Bayrağı ve Nutuk hediye etti.

Kapaklı Belediyesi’nden anlamlı hediye ​
15 Kasım 2018 Perşembe 20:23

NUTUK VE TÜRK BAYRAĞI
Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personeli, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü münasebetiyle vatandaşlara 5 bin adet Türk Bayrağı ve Nutuk hediye etti.

Kapaklı Belediyesi, Atatürk’ün 80. ölüm yıldönümü münasebetiyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Gerçekleştirilen etkinlikte, vatandaşlara Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk ve Türk Bayrağı hediye edildi. Anlamlı günde bizzat Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Meclis Üyeleri ve belediye personelleri tarafından dağıtılan hediye, vatandaşlardan büyük takdir topladı.

ATAMIZ GELECEĞE IŞIK TUTUYOR
Etkinlik dolayısıyla açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Atamızın ebediyete yürüyüşünün 80. yılında hala ilk günkü acıyı ve hüznü duyuyoruz. Şunu da unutmamalıyız ki Mustafa Kemal Atatürk, dahiyane zekası ve ileri görüşlülüğü ile bizlere Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere birçok eser bırakmıştır. Bunlardan bir tanesi olan Nutuk’u, bu özel günde vatandaşlarımıza hediye ederek onun ışığını bir nebze olsun ilçemize yaymak istedik. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu ülkenin karanlık günlerine olduğu kadar geleceğe de ışık tutuyor.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.