Kapaklı Belediyesi’nden anlamlı proje

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Kitap ve Oyuncak  Kumbarası’ projesi hizmete sunuldu

Kapaklı Belediyesi’nden anlamlı proje
31 Temmuz 2018 Salı 11:49

Kitap ve oyuncak kumbaralarının ilçenin farklı noktalarına yerleştirildiğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kumbaralarda ihtiyaç sahibi kişiler için tekrar kullanılabilir kitap ve oyuncaklar toplanacağını ifade etti.

ÇOCUKLARA VE GENÇLERE TESLİM EDİLECEK
Kapaklı’ya değer katacak projeleri hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Mandalı, “Şehrin belli noktalarına yerleştirilmiş olan kitap ve oyuncak toplama kumbaraları ile sosyal belediyecilikte bir projemizi daha Kapaklımıza kazandırdık. Amacımız sadece yol ve alt yapı yapmak veya farklı bir görsellik oluşturmaktan daha öte hem sosyal ve kültürel projeleri hayata geçirmek hem hayatı kolaylaştıracak alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürmek hem de Kapaklı halkımızın hak ettiği bir geleceği inşa etmektir. Vatandaşlarımızın bu kumbaraya atacakları kitap ve oyuncaklar ihtiyacı olan çocuklarımız ve gençlerimize teslim edilecek. Sosyal ve kültürel bağları güçlendirecek bu projemize halkımızın katılımın yüksek olacağına inanıyorum.” dedi.

KİTAP VE OYUNCAK KUMBARA NOKTALARI
•Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık Önü

•Sanayiciler İlkokulu Önü

•İrfan Fatma Mandalı İlkokulu Karşısı

•Karaağaç Meydan

•Yıldızkent Aile Sağlığı Merkezi Yanı
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.