Kapaklı Belediyesi’nden bebek arabası

Kapaklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri Kapaklı’da 2018 yılında dünyaya gözlerini yeni açan bebekleri ziyaret ederek bebek arabası hediye ediyor.

Kapaklı Belediyesi’nden bebek arabası
02 Mayıs 2018 Çarşamba 14:29

ONLAR BİZİM YARINLARIMIZ
Yeni doğan bebeklerin gelecek için birer umut olduğunu belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Biz büyük bir aileyiz. Gün geçtikçe miniklerimizle daha da büyüyoruz. Onlar bizim yarınlarımız, umutlarımız ve geleceğimiz. Gerçekleştirdiğimiz bu projeyle inşallah Kapaklımızda yeni doğan tüm bebeklerimizi evlerinde ziyaret ederek hoş geldin bebek hediyemizi sunacağız.” dedi.

HALKIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
444 80 59 numaralı telefondan Kültür ve Sosyal işler müdürlüğünden projeyle ilgili bilgi alınabileceğini kaydeden Başkan Mandalı, “Allah herkese çocuk sahibi olmanın mutluluğunu yaşatsın. İyi günde, kötü günde her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.