Kapaklı Belediyesi’nden Gönül Sofraları

Kapaklı Belediyesi tarafından 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında pandemi nedeniyle 2 yıldır kurulamayan iftar sofraları yeniden kurulacak.

Kapaklı Belediyesi’nden  Gönül Sofraları
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
01 Nisan 2022 Cuma 11:59

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ramazan’ın bereketini ve huzurunu gönül sofralarında halkımız ile bir araya gelerek yaşayacağız. Tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyor, iftar sofralarımıza ve etkinliklerimize davet ediyorum.” dedi.

11 FARKLI NOKTADA İFTAR SOFRASI KURULACAK

Manevi değerleri yaşatmaya önem veren Kapaklı Belediyesi paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı Ramazan ayında, Kapaklılıları aynı sofrada buluşturacak. Pandemi dolayısıyla 2 yıldır kurulamayan iftar sofraları bu yıl 11 farklı noktada kurulacak.

İLK İFTAR PINARÇA MAHALLESİ’NDE

İlk iftar sofrası 3 Nisan Pazar günü Pınarça Mahallesi’nde Kapalı Spor Salonu önünde kurulacak. İkinci iftar sofrası 7 Nisan Perşembe günü Atatürk Mahallesi’nde Kapaklı Belediye Ortaokulu bahçesinde, üçüncü iftar sofrası ise 13 Nisan Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’nde kurulacak.

SON İFTAR SOFRASI KAZAK GÖLÜ’NDE

15 Nisan Cuma günü Yanıkağıl Mahallesi muhtarlık önünde kurulacak iftar sofraları, 17 Nisan’da Bahçeağıl Mahallesi muhtarlık önünde, 19 Nisan’da Karlı Mahallesi muhtarlık önünde, 21 Nisan’da ise Uzunhacı Mahallesi muhtarlık önünde ve 24 Nisan’da da Karaağaç’ta Şehit Kadir Dadaş Parkı’nda vatandaşları bir araya getirecek. İftar programı 26 Nisan’da Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi’nde, 28 Nisan’da eski belediye meydanında ve 30 Nisan’da da Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek.

“GÖNÜL SOFRALARIMIZA BEKLİYORUM”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ramazan ayı paylaşmak ve dayanışma içerisinde olmaktır. Biz de bu vesileyle 2 yıldır pandemi sebebiyle kuramadığımız iftar sofralarımızı bu yıl 11 farklı noktada kuracak, Ramazan ayının gönülleri birleştiren atmosferini, bereketini ve huzurunu bir arada yaşayacağız. İftar sofralarında sunacağımız yemekler, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yılın her günü sıcak yemek sağlayan aşevimiz tarafından hazırlanacak. Tüm hemşehrilerimizi gönül sofralarımıza ve düzenleyeceğimiz kültür sanat etkinliklerimize bekliyorum. Ramazan ayının güzellikler getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.