Kapaklı Belediyesi’nden kene mücadelesi

Yaz aylarının gelmesiyle ortaya çıkan Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hastalığı için Kapaklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri mücadeleye başladı. Kene ilaçlama çalışmaları ilk olarak Kapaklı genelindeki Çocuk parkları ve Mesire yerlerinde yapıldı.

Kapaklı Belediyesi’nden kene mücadelesi
29 Mayıs 2018 Salı 15:17

ÖNCELİK PARKLAR VE MESİRE ALANLARINDA
Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Kapaklı Belediyesi olarak kene ilaçlama çalışmalarına başladık ve güvenliği sağlamak için tüm çocuk parklarımızda ve mesire alanlarımız da ilaçlama çalışmalarını devam ettiriyoruz. Bu çalışmalar kapsamında orta refüjler, yeşil alanlar ve kamu kurum ve kuruluşlarının da bahçeleri periyodik olarak ilaçlanacak.” dedi.

BELİRLİ ARALIKLARLA DEVAM EDECEK
Sağlık Müdürlüğü’nün ilaçlama çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini kaydeden Başkan Mandalı, gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşların daha rahat ortamlarda vakit geçirmesini sağladıklarını sözlerine ekledi. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.