Kapaklı Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından birlik, beraberlik ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği Ramazan ayında, ‘İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri’ her yıl olduğu gibi bu yıl da düzenlenecek.

Kapaklı Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri başladı
21 Mayıs 2018 Pazartesi 12:53

MAHALLE MAHALLE İFTAR VERİLECEK
İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri, 17 Mayıs Perşembe günü Karağaç Mahallesi’nde, 20 Mayıs Pazar günü Recep Güven Parkı’nda, 22 Mayıs’ta Uzunhacı Mahallesi, 24 Mayıs’ta Karlı Mahallesi, 25 Mayıs’ta Atatürk Mahallesi Süleyman Demirel Parkı, 29 Mayıs’ta Bahçeağıl Mahallesi, 31 Mayıs’ta Yanıkağıl Mahallesi, 5 Haziran’da Pınarça Mahallesi, 8 Haziran’da Cumhuriyet Mahallesi Çamlık Parkı’nda verilecek. İftar Sofrası ve Geleneksel Ramazan Eğlenceleri’nin sonuncusu ise 11 Haziran Pazartesi günü İsmet Paşa Mahallesi Bülent Ecevit Parkı’nda yapılacak.
İFTARDAN SONRA RAMAZAN EĞLENCELERİ DÜZENLENECEK
İftar yemeğinin hemen ardından Ramazan gecelerinin yaşatılması amacıyla düzenlenecek olan etkinliklerde Hacivat - Karagöz, orta oyunu, Aşuk ile Maşuk gösterileri, palyaço oyunları, tek tekerlekli bisiklet, animasyon gösterileri, yarışmalar ve sihirbaz gösterileri ile eski ramazanların tadı hep birlikte yaşanacak.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.